Elaboració

Sofregim la ceba, quan és rossa, afegim el porro, la pastanaga i el pebrot vermell. Emboliquem la verdura amb el llom i fem servir un escuradents perque ens aguanti el rotllet.
Posem al foc el vi blanc i el formatge tallat a daus, sense pelar. Quan es desfà el formatge, i sense deixar de remenar, afegim la nata, rectifiquem de sal i pebre. Triturem la salsa fins que ens quedi fina. Coem els “involtini” a la paella per la banda dels escuradents. Acabem salsejant al plat.

Ingredients (per a 4 persones)

400 gr de llom de Palou tallat prim
200 gr de formatge de vaca cremós
100 gr de vi blanc
100 gr de nata líquida 35%
1 ceba
1 porro
1 pastanaga
1 pebrot vermell

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45