Elaboració

  • Per la base de les hamburgueses
  • Posem a remullar el pa amb la llet, afegim els ous i la carn. Ho remenem bé i salpebrem. Separem la carn en tres bols.

  • Per la negra
  • Sofregim l’all i julivert amb oli, afegim dues cullerades de tomàquet i els calamarcets picats molt petits i els sofregim. Ho deixem refredar i quan estigui fred ho afe- gim a un dels terços de la carn amb la tinta. Si la voleu mes negra podeu afegir més tinta.

  • Per la picant
  • Amanim un altre terç amb els pebrots picats petits i el pebre vermell picant.

  • Per la Thai
  • Piquem ben petit el coriandre, la citronel·la i el gingebre. Amanim la carn juntament amb la pell ratllada de la llima.

    Fem boletes d’uns 75 gr i les aixafem. Coem les hamburguesetes a la brasa. Les podem servir en uns panets de brioix, amb formatge o en plat amb patates fregides, una amanideta verda, o el que us vingui més de gust.

    Ingredients (per a 4 persones)

    800 gr de carn magra picada de Palou 2 ous
    1/2 got de llet
    2 llesques de pa sense crosta
    sal i pebre

  • Per la negra:
  • 2 cullerades soperes de tomàquet sofregit 1 sobret de tinta de calamar
    100 gr de xipirons o calamarcets
    1 gra d’all i julivert

  • Per la picant:
  • 20 gr de pebre vermell picant
    1 llauna petita de pebrots del piquillo

  • Per la thai:
  • 1 llima
    50 gr gingebre fresc Coriandre
    50 gr de citronel·la (opcional)

    • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
      08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

    • Mail: info@porcdepalou.cat

    • Telèfon: ++93 876 45 45