Elaboració

Començarem coent les butifarres, i un cop fredes les tallarem a rodanxes d’uns 2 cms. Escalibem les esbergínies i les pelem.Les piquem a dauets i les amanim amb un pessic de sal, un rajolí d’oli i el formatge en pols i el cremós, fins a aconseguir una mescla homogènia.
Per l’all i oli, triturem els alls amb la llet i un pessic de sal, afegim l’oli de mica en mica fins a montar l’all i oli.
Muntem les coques tallant la massa en 4, posem una cullerada de la barreja d’esbergínia i formatge ben escampada, afegim uns trossos de butifarra i amb l’ajut d’una maniga pastissera, uns fils d’all i oli. Coem les coques a la part de baix del forn.

Ingredients (per a 4 persones)

1 massa de pizza fresca (rectangular)
4 butifarres de Palou
4 esbergínies
100 gr de formatge en pols tipus Parma 125 gr de formatge cremós tipus
Philadelphia
100 ml de llet
200ml d’oli d’oliva suau 2 grans d’all

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45