LA TRADICIÓ COMENÇA UN DIA

PORC DE PALOU

La nostra marca agafa el seu nom del PLA DE PALOU, al bell mig del Pla de Bages, on des de fa més de cinquanta anys MAFRICA va iniciar la seva activitat. El nostre compromís amb la qualitat ens va portar a engegar un projecte engrescador, i desprès d'anys de recerca, us en presentem orgullosos el resultat: una carn d 'excel·lents característiques organolèptiques.

Amb PORC DE PALOU hem volgut recuperar el sabor tradicional, el plaer de menjar una bona carn, gràcies a un treball d'encreuament de la raça Duroc i a un acurat i respectuós procés d'engreix en granges de proximitat , situades totes a la Catalunya Central, a pocs kilòmetres de les nostres instal·lacions.

El trobaràs a la teva BOTIGA DE CONFIANÇA, cansaladeries o carnisseries, botigues de proximitat que mimen i coneixen als seus clients, que coneixen el producte que treballen i tenen un tracte directe amb els seus proveïdors. També en pots gaudir a restaurants enamorats de la seva feina i espais gastronòmics on menjar sigui molt més que treure'ns la gana.

CERTIFICACIONS